Svineindmad 
Fyldte svinehjerter med fløde og persille
Grillet svinetunge med krydderurter og paprika
Hakket svinelever med kartoffel og oliven
Hjertegryde med engelsk sauce og røget flæsk
Hjertegryde med grøntsager og paprika - Italien
Hjerter i sherrysauce med champignon og løg
Hjerter med druefyld og salat
Hjerter med æbler og madagascarpeber
Hjerteragout med løg og æbler
Hjertesauté med pastinak og æble
Høkergryde med flæsk og nyre
Indbagt nyreragout med grøntsager og paprika
Leverfad med bacon og champignon

Lever Florentine med reven ost og spinat

Levergryde med hvidvin og salvie - Italien

Levergryde med karry og peberfrugter

Lever i pikant sauce med ingefær og sød sennep
Lever med champignoner og peberfrugt
Lever med spaghetti og tomatketchup - *
Lever Stroganoff med champignon og paprika
Leverstuvning med løg og peberfrugt
Magre finker med nelliker og timian
Nyrer i appelsin og tomatsauce

Nyre med paprika og peberfrugter - Rumænien

Nyre med sherry og soja

Plukkemad - finker med laurbær og æbler
Stegt lever med bacon, tomat og champignons
Stegt lever med hvidløg og timian
Stegte nyrer med krydret ris
Tunge i champignonssauce