Svineryg 
Braiseret hamburgerryg med rosiner og løg
Braiseret nakkesteg med flødeost og peberrod
Braiseret nakkesteg med grøntsager og paprika
Braiseret svinekam med kanel og nelliker - *
Chop Suey med kinesiske svampe og rejer - Indonesien

Chow-chow med karry og palmemarv - Østen *

Farseret nakkefilet med basilikum og peberfrugt

Farseret nakkesteg med krydderier og æblesauce

Farseret svinekam med bacon og flæskefars

Flæskesteg uden svær med appelsinjuice og ingefær - Amerika

Fyldt nakkekam med blegselleri og porrer

Fyldt svinekam med ingefær og svesker

Fyldt svinekam med svesker og æbler - *

Glaseret hamburgerryg med grønlangkål - *
Glaseret nakkekam med nelliker og sherrysauce
Glaseret svinekam med ribsgelé og æbler
Grillspid med hvid vermouth og soyasauce
Grillspyd med citron og oregano

Grillstegt pattegris med kardemomme og safran - Indonesien

Grillstegt svinekam med hvidløg og sennep
Gris i ris med champignon og krydderurter

Gryden fra Peking med ingefær og sherry

Gryderet med champignoner og rødvin
Gryderet med enebær og porre
Gryderet med grønsager og Worchestershiresauce
Gryderet med karry og paprika
Gryderet med kartofler og rosenkål
Gryderet med risnudler og sambal olik - Indonesien
Gryderet med rosenkål og sennep
Hamburgerfad med peberfrugt og sennepssauce - *
Hamburgerryg a la Hawaii med ananas og sennep - *
Hamburgerryg a la Klick med krydderurter og sennep - *

Hamburgerryg Constance med champignonsauce og parmesanost - Frankrig

Hamburgerryg i folie med flødekartofler og rosmarin

Hamburgerryg i folie med madeirasauce
Hamburgerryg i folie med radiser og spinat
Hamburgerryg i grønt svøb med laurbærblade og sennep

Hamburgerryg med champignon og nelliker

Hamburgerryg med fennikel og rødvin

Hamburgerryg med fersken og rødvin

Hamburgerryg med grøntsager og kryddersmør
Hamburgerryg med kartofler og ostefyld
Hamburgerryg med madeirasauce og vindruer
Hamburgerryg med muskatnød og sauteret julesalat
Hamburgerryg med provencekartofler og tomater
Hamburgerryg Tandoori med hvidløg og portvin
Husarsteg med champignon og pomm. au four
Indbagt hamburgerryg garni med sauce Cumberland - Frankrig *
Indbagt hamburgerryg med brunede kartofler og stuvet spinat

Jægerkam med champignon og enebær

Kogt hamburgerryg med grøntsagssauce og radiser
Kogt nakkekam i dildsauce med fløde og grøntsager - *
Kødret med grøntsager og pølse - Italien
Marinerede sauté skiver med grøntsager og soja
Marinerede sauté skiver med jordnøddesauce og råkostsalat - Thailand
Marineret grillet nakkefilet med hvidløg og timian
Marineret grillet svinekød med fishsauce og korianderrod - Thailand
Marineret grillstegt Antonius kam med kryddersmør og salat
Marineret grillstegt nakkekam med hvidløgsflütes og kryddersmør

Marineret hamburgerryg med krydderurter og purløgscreme

Marineret kødstrimler med citron og soya
Marineret nakkekam med koriander og sennepsfrø
Marineret svinefilet med blommemarmelade og honning - Kina
Marineret svinekam med honning og kaffe
Marineret svinekam med smørristede champignons
Medaljoner med karry og kokosmælk - Thailand
Medaljoner med cous-cous og peberfrugt - Frankrig
Medaljoner med salvie og grillede grønsager
Medaljoner med grøntsagssauce og sesam
Nakkefilet med hvidløg og urter
Nakkekam fyldt med svesker og æbler - *
Nakkekam i flødechampignon med dild og skalotteløg - *
Nakkekam med enebær og øl
Nakkekam med rødkål i rødvin og tranebærkompot
Nakkekam Orange med farin og nelliker
Ovnstegte kamben i tomat med paprika og salvie
Persillesteg med paprika og persille
Ristaffel med bambusskud og massere af tilbehør - Holland
Ristet hamburgerryg med emmentaler og salat
Rullesteg med svesker og æbler
Rødvinsglaseret nakkefilet med balsamico og timian
Rødvinsmarineret nakkekam med danablu
Rødvinsmarineret svinekam med rosmarin og timian
Sauté skiver med bulgur og gurkemeje
Sauté skiver med chili og citrongræs - Thailand
Sauté med galanga og kaffir lime blade - Thailand
Sauté skiver med pasta og svampe - Italien
Sauté skiver med pasta-ærtesalat - Italien
Sprængt nakkekam med grøntsager og karrykål
Sprængt svinekam med ananas og bananer
Sprængt svinekam med krydret tomatsauce
Sprængt svinekam med sur-sød peberrodssauce
Surkål fra Alsace med bacon og pølse - Frankrig *
Svinefilet med salsa af peberfrugt og tomat - Italien
Svinekam a la Cent. med hvidløg og nelliker - *

Svinekam Boulangere med kartofler og nelliker - Frankrig *

Svinekam fra Provence med hvidløg og nelliker - Frankrig *

Svinekam indbagt med krydderurter og skinke

Svinekam i svøb med persille og rissalat
Svinekam med abrikoser og hvidvin - Østen
Svinekam med allehånde og koriander
Svinekam med appelsin og ingefær

Svinekam med appelsin og mynte

Svinekam med bacon og fyldte tomater
Svinekam med basilikum-tomatsauce
Svinekam med champignon og paprikasauce - *
Svinekam med citron og hvidløg
Svinekam med dijonsennep og krydderurter
Svinekam med farofa og lime - Brasilien

Svinekam med honning og ingefær - Østen

Svinekam med løg og æbler
Svinekam med peberfrugt og svampe
Svinekam med peberrodssauce og æbler
Svinekam med ris og sur-sødsauce - Kina

Svinekam med rosenkål og øl

Svinekam med rødvinskogte pærer og østershatte
Svinekam Provencale med hvidløg og krydderurter - Frankrig
Svinekam som grøftekonen lavede den med kartofler og løg

Svinekam stegt som vildt med bacon og ribsgelé - *

Svinekam stegt som vildt med nelliker og rødvin

Svinekam Westmoreland med gulerødder og ærter - England *
Svinekød med bladselleri og gulerod
Svinesauté med ingefær og soya - Japan
Te steg med hvidløg og soya - Kina *
Wienergryde med pølser og øl - Østrig
Øf-stroganoff med champignon og cocktailpølser