Fjervildt 
AA Fuglevildt
Agerhønebryst med bacon og hvidvin - Canada
Agerhøne i cocotte Fermiere med grøntsager og spæk - Frankrig *
Agerhøne i hvidvin og savojkål
Agerhøne i kål med flæsk og gulerod - *
Agerhøne i vildtsauce med citronsaft og ribsgelé
Agerhøne som i Normandiet med calvados og æbler - Frankrig
Agerhøns Farci i surkål med hvidvin og leverpostej
Appelsinmarineret vildand med cognac og soja
Duer Farsi med valnødder og vildtsky - Frankrig
Duer i fad med enebær og vermouth
Duer i gryde med bacon og markchampignon - *

Duer i vildtsauce med fløde og ribsgelé

Duer Maria med cognac og madeira

Duer med bagte kartofler og oliven

Duer med braiseret kartoffelkål og hvidvin

Duer med pomm. Anna og sherry
Due pot-au-feu med gulerod og majroe - Frankrig
Edderfugleragout med enebær og gelé
Farserede duer med kantarelskinkefars

Fasanbryst indbagt med spinat og tranebærsalat

Fasanbryst med bacon og jalapenos
Fasanbryst med parmesanost og barderet med parmaskinke - *

Fasanbryst med portvin og æbler

Fasan fra Catalonien med champignon og druer - Spanien
Fasan fra Normandiet med calvados og æbler - Frankrig
Fasan fra Pompeii med hvidløg og oregano - Italien
Fasan Garni med blandede grøntsager og pomm. krokettes - Frankrig *
Fasan i portvinssauce med champignon og danablu
Fasan i portvinssauce og valnødder
Fasan i rødvin med champignon og skalotteløg - *
Fasan letsprængt med dildcreme

Fasanlår i portvin og vindruesauce

Fasan med blegselleri og marinerede druer

Fasan med calvadossauce og æbler

Fasan med chili og kardemomme - Østen
Fasan med citron og hvidvin
Fasan med druer og mandler - *
Fasan med hvidvin og surkål
Fasan med hvidvinskål og spæk - *
Fasan med ingefær og portvin - *

Fasan med kumquats i sennepssauce

Fasan med kål med pølser
Fasan med madagascarpeber i orangesauce
Fasan med pasta og spinat
Fasan med portvin og vindruer

Fasan Stir-Fry med hoisinsauce og shiitake svampe - Amerika

Fasan med vin og æbler
Gråandebryst med hasselnødder og støvbold
Indbagte sprængte duer med allehånde og farin
Moseand med flødesauce og pomm- risolé - *
Moseand Titania med appelsin og vindruer - Frankrig *
Opossum fra Tennessee med persille og rasp - Amerika
Perdiz a Portuguiesa med rosiner og æblemos - Portugal

Perlehønebryst farseret med kintchi og hoisinsauce - Østen

Perlehønebryst i soja-ingefærmarinade med glasnudler
Perlehønebryst med timian og æbler

Perlehønelår som rullestege med hvidløg og salvie

Perlehøne med citronconfit og couscous - Marokko

Perlehøne med citron og rosmarin

Perlehøne med citron og timian
Perlehøne sprængt med krydderurter og urter
Ryper med enebær og rønnebærgelé
Salmi af fasan med cognac og spæk - Frankrig *
Stegte fugle med chokoladesauce - Spanien *
Tordos Con Kol med havregryn og kalvekød - Spanien
Vagtel Crapaudine med tomatflødesauce og salat
Vagtel med basilikum og chili - Thailand
Vagtel med calvadossauce og flødeost
Vagtel med druer og soya
Vagtel med druesauce og persille

Vagtel med hvidvin og svampe

Vagtel med kartoffelkager og vindruesauce

Vagtel med kartoffel-peberrodssalat

Vagtel med kastanjepuré og safransmør - Frankrig
Vagtel med madeira og persille
Vagtel med flødesauce og Waldorffsalat
Vagtelsalat med grønsager og mildt hvidløg
Vildand farseret med appelsin og nøddekerner
Vildand med appelsin og svampe
Vildand med balsamico og linser
Vildand med druer og selleri

Vildand med druer og æbler

Vildand med estragon og vindruer
Vildand med smørristede sorte trompetsvampe og spinat
Vildgås med æblemos og kastanjepuré
Vildtsouffle med bechamel sauce og æg - *