Hårvildt 
AA Dyrevildt
Dyrefilet Mariné med spæk og kantareller
Dyrehals som Osso Bucu med grøntsager og flåede tomater
Dyrekoteletter med enebærsauce
Dyrekølle med cognac og porter - *
Dyrekølle med flødesauce og salvie - *
Dyrekølle med hønselever og vindruekompot - *
Dyremedaljoner med kantarel i vol-au-vent
Dyremedaljon med broccoli og pærer
Dyreragout med bacon og champignons - *
Dyreryg med persille frites og sprødt spæk - *
Dyreryg med spæk og rødvinssauce
Dyreryg med baies roses og vildtsauce
Dådyrbov med allehåndekorn og citron - Australien
Elgbøf med peberrodssmør
Farseret dyrebov med blegselleri og Herbes de Provence - *
Farseret dyrekølle med courgetter i beignetdej og rosinsauce
Flamberet hjortefilet med cognac og peberkorn
Forloren hare med allehånde og ingefær

Forloren hare med enebær og rødvin

Grillet kanin med dijonsennep og kørvel
Hakkebøf med peberfrugt og fennikel - *
Harefilet med enebær og gin
Hareragout med Chablis og creme friache - *
Hareragout med cognac og rødvin
Hareragout med markchampignon og rødvin
Hareragout med paprika og timian
Hareryg med enebærsauce og kartoffelkroketter
Hareryg med piskefløde og rødbederagout
Haresteg med appelsingelé og portvinssky
Haresteg med sherry og timian
Helstegt vildtsvinekam med gratineret kartoffelmos
Hjortebøffer med portvinssauce og østershatte

Hjortefilet med blommesauce og honning

Hjortefilet med druer og sennep
Kanin i rødvin med champignon og skalotteløg
Kanin i rødvin med nelliker og timian
Kanin i senneps-flødesauce med kartoffelnudler
Kanin med citron og perleløg
Kanin med dijon og estragon
Kanin med peberfrugt og tomat
Kanin med rosmarin og sennep
Kaninragout med nelliker og rodfrugter
Krondyrfilet med nøddesalat

Krondyrkarbonader med kantareller og madagascarpeber

Krondyrkølle med nøddesauce
Lapvikanhill med kartofler og saltet flæsk - Norge
Marinerede hjortesteaks med bacon og vin
Marineret dyrekølle med fyldte kartofler og sellerimos
Marineret haresteg med creme fraiche og hvidvin
Marineret kanin med dijonsennep og hvidløg
Marineret vildtsvinekølle med rødvin og urter - *
Marineret vildtsvineryg med pikant sauce - Frankrig
Marineret vildtsvineryg med rødvinssauce
Medaljoner med cassis sødede rosiner og svampecreme
Rensdyrragout med enebær og danablu
Røget dyrefilet med pasta og valnødder
Rådyrkølle med enebær og øl
Rådyrkølle med honning og paradisæbler
Rådyrragout med rødvin og valnødder
Stegt hare med piskefløde og spæk
Svampegryde med miniløg og vildtrester
Vildt fra Hawaii med ananas og peberfrugt - Amerika
Vildtgratin med champignon og gratindej
Vildtgryde med champignon og perleløg - *
Vildtgryde med enebær og kantareller

Vildtgryde med enebær og rødvin

Vildtgryde med hvidkål og rødvin
Vildtgryde med pikant sauceog sennepspulver - *
Vildtkarbonader med champignon

Vildtragout med grøntsager og oregano

Vildtruller i sauce med enebær og rødvin
Vildtruller i sauce med myseost
Vildtsvinekølle med krydderurter og rødvin - *